Actieve Houtskool Als een vogel last heeft van diarree of net een medicijnenkuur achter de rug heeft, adviseer Beaphar u om Actieve Houtskool (10859) te geven. Actieve Houtskool reinigt het lichaam en absorbeert bacteriën. Naast bacteriën binden ook goede stoffen zich aan de houtskool daarom is het verstandig om na een houtskoolkuur ook altijd een vitaminekuur toe te dienen.

Verder bevordert Beaphar Actieve Houtskool (voorheen Bea Carbon) een goede spijsvertering bij kooi-, volièrevogels, post- en sierduiven. Het absorbeert de eventueel in de darmen aanwezige giftige stoffen.

 
  Beaphar     18-04-2016 20:16     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.