De uitzonderlijke eigenschappen van zeoliet maken dat het bij uitstek geschikt is als bodembedekker voor dierenverblijven. Het absorbeert en bindt vocht en ammoniak. Hierdoor zal het dierenverblijf langer droog en minder vervuild zijn. Het kan tot wel 70% van zijn eigen gewicht aan vocht absorberen, zo voorkomt het bacterie en schimmelgroei wat volledig ten gunste komt van uw dieren.

Zeoliet is een 100% natuurproduct (mineraal) zonder toevoeging van chemicaliën, en tevens een erkend voedingssupplement dat de spijsvertering en afvoer van schadelijke stoffen bevorderd.
Tevens ook als een kwalitatieve niet klontvormige kattenbakvulling geschikt. Weergave:


Bezig met laden...

Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.