Weergave:


Bezig met laden...

Purina Bonzo hondenvoeding

Ons product is ontwikkeld op basis van ruim 90 jaar expertise en vormt een smakelijk deel van hun dagelijkse routine, welke voldoet aan alle voedingsbehoeften van uw hond. De producten zit tjokvol hoogwaardige eiwitten, volkoren granen, B-vitaminen en omega 3- en 6-vetzuren die de gezondheid van uw hond ondersteunen. Elke zak barst van de smaak en is volledig uitgebalanceerd om ervoor te zorgen dat uw hond levendig, blij en gezond blijft.

Bonzo biedt een ruime keuze aan smakelijke voeding die speciaal is afgestemd op de levensfase van uw hond en zijn energiebehoefte. De geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in Bonzo zorgen voor 100% van alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om actief, gezond en gelukkig te leven. Kies de voeding die het beste past bij de voedingsbehoefte van uw hond.

PURINA® Bonzo® VitaFit™ is ontwikkeld op basis van ruim 90 jaar PURINA®-expertise en vormt een smakelijk deel van hun dagelijkse routine, welke voldoet aan alle voedingsbehoeften van uw hond.

PURINA® Bonzo® VitaFit™ zit tjokvol hoogwaardige eiwitten, volkoren granen, B-vitaminen en omega 3- en 6-vetzuren die de gezondheid van uw hond ondersteunen. 
 

Bonzo, ontdek het assortiment!


Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.