Weergave:


Bezig met laden...

Profine Hondenvoeding

Wij bieden een divers assortiment aan met onder andere speciale dieetvoeding voor honden met overgewicht of gewichtsbeheersing. Exclusieve brokken voor: oudere honden, honden met verhoogde energiebehoeften, honden met voedsel-allergieën, spijsverteringsproblemen en nog veel meer.

Met maritieme mix (garnalen en zalm olie) voor een gezonde huid en vacht. Met zeewier extract en prebiotica voor een evenwichtige darmflora en ter ondersteuning van de immuniteit. Kruidenmix toegevoegd (venkel, basilicum, salie en yucca) ter ondersteuning van de spijsvertering en verbetering van de metabole processen. Met glucosamine en chondroïtine ter ondersteuning van de gewrichten.
 

Profine bevordert de gezondheid en conditie van honden in verschillende levensfases!


Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.