Weergave:


Bezig met laden...
 • local_shipping * Gratis regiobezorging.
 • access_time Zelf bezorgmoment kiezen.
 • credit_card Betalen Online of aan Huis (Pin)

Canivera Hondenvoeding

Honden zijn veel meer dan mensen blootgesteld aan de absorptie van de vervuiling afkomstig van bijvoorbeeld uitlaatgassen, het lichaam wordt vergiftigd door vervuiling zoals olieresten op straten en trottoirs. De gewoonte om de poten schoon te likken verhoogt de opname van die giftige stoffen in het lichaam. Oook de manier van leven is vaak niet meer in overeenstemming met hun door natuurlijke evolutie gevormde biologische processen. Verkeerde voeding en genetische problemen veroorzaakt door selectieve kruising, hebben een ongunstige invloed op het lichaam en op het immuunsysteem van de hond, met onder andere als gevolg een hogere gevoeligheid voor allergieën, chronische ziekten en vergiftiging.

Lichaamszuivering:

De 'City Dog formule' bevat montmorilloniet, dat ontstaat bij de afbraak en omzetting van vulkanische as en stof op de zeebodem. In alkalische omgevingen ontstaat een stof die grote hoeveelheden mangaan- en natriumionen bevat. Het is opgebouwd uit zeer reactieve van drie lagen. In het spijsverteringsstelsel van de hond, gaan microscopische kleine deeltjes montmorilloniet verbindingen aan met diverse ziekteverwekkers, mycotoxinen en zware metalen (bijvoorbeeld arseen, bismut, nikkel, kwik) die een bedreiging vormen voor de gezondheid en het leven van het dier. In de daardoor ontstane inactieve vorm. worden deze schadelijke stoffen samen met voedingsvezels en onverteerde resten uitgescheiden uit het lichaam in de vorm van ontlasting.

Belangrijkste voordelen:
 • voorkomt diarree door het binden van overmatig water,
 • reinigt het lichaam van giftige stoffen, zware metalen en pathogene bacteriën (door de sterke eigenschappen om verbindingen aan te gaan met ongewenste stoffen in het lichaam), heeft een selectieve werking: heeft een sterkere affiniteit met pathogene bacteriën dan de gunstige bacteriën in het spijsverteringsstelsel,
 • maakt dat anorganische additieven die stikstof bevatten (onmisbaar voor de eiwitsynthese) beter worden benut,
 • verbetert de assimilatie van voedingsstoffen.
Bovendien:
 • verbetert de behandeling van ontstekingen van het spijsverteringskanaal, bijvoorbeeld zweren
 • helpt bij de behandeling van bepaalde allergiën,
 • heeft antimicrobiële eigenschappen, waarbij de doeltreffendheid ten dele overeenkomt met die van antibiotica,
 • bruikbaar om reuma, artritis en ossale- musculaire letsels te behandelen.

Versterking van het immuunsysteem:

Verhoogde immuniteit vanwege de hoge concentratie van antioxidanten. Bevat een serie natuurlijke plantenextracten uit citrusvruchten, anjer, kukuma, rozemarijn, en grapevine,
deze vormen een volledige bescherming tegen de werking van vrije radicalen op celniveau. 

Drie fasen in de actieve werking van de antioxidanten in de Canivera prducten.

Fase 1 - Beginfase

Bescherming van de cellen van buitenaf door het creëren van een beschermende barrière. De groep externe antioxidanten creëert een beschermende barrière rond de celmembraan en zorgt voor het eerste niveau van bescherming. Ze vangen aanvallen van vrije radicalen op en binden ze, waarmee voorkomen wordt dat ze doordringen tot de binnenkant van de cel.

Fase 2 - Langdurige werkingsfase:

Beschermt de cel, ook aan de binnenkant, tegen vrije radicalen. De tweede fase is de interne beveiliging tegen endo- en exogenen oxidanten. Het bestaat uit het deactiveren van de vrije radicalen, die erin geslaagd zijn om door te dringen in de cel. Het voorkomt DNA-mutaties en vertraging van de verouderingsprocessen.

Fase 3 - Eindfase:

Na de dood van de cel beschermt deze de naburige cellen tegen toxines en afgesplitste matabolieten. Deze derde dimensie van de immuun bescherming bestaat uit de neutralisatie van giftige stoffen en afgesplitste metabolieten na de dood en verval van de cel. Toxines zijn gebonden aan de derde groep van vrije radicalen en voorkomen dat de omliggende cellen worden vergiftigd.

 

Canivera, Professionaliteit met de hoogste Kwaliteit


Canivera


Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.