Weergave:


Bezig met laden...

Natyka Hondenvoeding

Bij Natyka hebben ze ervoor gekozen ons te concentreren op de beste manier onze honden te voeden en op de meest natuurlijke wijze mogelijk. We volgen de wetten van de natuur, wat betekent om honden als carnivoren te respecteren en hen te voeden met een hoog percentage aan vlees en niet met granen. Iedereen kan deze logica zelf zien. Bijvoorbeeld: een hond zal altijd een kip, konijn of ander wild dier eten maar zal niet een maïsveld betreden om een maïskolf te eten.

Wie heeft gelijk? Multinationals die ons hun manier van kijken opleggen, of een merk zoals Natyka dat de natuur en de gezondheid van honden respecteert?

Olivier Schimpf is de oprichter van het merk Natyka. Een fokker met een passie voor raszuivere Siberische Husky's met een internationale reputatie. Met zijn honden heeft hij voor meer dan 15 jaar ongelooflijke resultaten bereikt.

Meer dan 200 kampioenstitels, inclusief Internationaal, Wereld- en Europees kampioen. Verkozen als 'Fokker van het jaar 2008" door het Amerikaanse tijdschrift "Siberian USA".

Sinds 2009 onderneemt Olivier nieuwe projecten zoals onbegeleide slede expedities in het noordelijk halfrond; wie beter dan hij zou de voedingsbehoeften van onze honden kunnen begrijpen!

"Voor de liefde voor mijn honden, kreeg ik in 1999 het idee om een ​​veel betere voeding te ontwikkelen dan die ik meestal vond in de winkels. De voedingsbehoeften van mijn honden kennende, wilde ik echt een product van hoge kwaliteit met een hoofdbestanddeel van dierlijke eiwitten, wat het product rijkdom en specificiteit geeft, in plaats van plantaardige eiwitten". Door Natyka ’s producten te gebruiken betekent dit zonder meer dat u uw hond en zijn natuurlijke behoeften respecteert.

Natyka verzekert:
Bij Natyka hebben we ervoor gekozen ons te concentreren op de beste manier onze honden te voeden en op de meest natuurlijke wijze mogelijk.

We volgen de wetten van de natuur, wat betekent om honden als carnivoren te respecteren en hen te voeden met een hoog percentage aan vlees en niet met granen. Iedereen kan deze logica zelf zien. Bijvoorbeeld: een hond zal altijd een kip, konijn of ander wild dier eten maar zal niet een maïsveld betreden om een maïskolf te eten.

Wie heeft gelijk? Multinationals die ons hun manier van kijken opleggen, of een merk zoals Natyka dat de natuur en de gezondheid van honden respecteert?

Het doel:
Ons doel is te blijven zoals we zijn begonnen: hartstochtelijk houdend van honden en daarom hebben we geen winst oogmerk ten koste van onze kwaliteit. Voortdurend zijn we op zoek om onze producten te verbeteren, of het nu ons voedsel is of onze verschillende Natyka verzorgingsproducten.

Het Natyka merk en partners hebben een kwaliteitsmanagement systeem volgens ISO 9001-2008. Het gebruik van HACCP staat onder voortdurende controle van de controle-instanties van de Europese Unie. Het is één van de weinige bedrijven in deze industrie die hernieuwbare energiebronnen gebruikt.

Het streven:
Bij Natyka certificeren we de traceerbaarheid van alle ingrediënten die in onze recepten worden gebruikt, of het nu de geboorte en opgroeien van de dieren op de boerderij is, de slachterij, de productie in de fabriek of in de winkel. Dit geldt ook voor de overige ingrediënten.

Al onze recepten bevatten gegarandeerd geen GMO’s.

Onze recepten zijn getest door een onafhankelijke laboratorium erkend. Dit laboratorium waarmerkt dat Natyka’s producten geen pesticiden en Mycotoxinen bevatten.

Door Natyka ’s producten te gebruiken betekent dit zonder meer dat u uw hond en zijn natuurlijke behoeften respecteert.


Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.