Weergave:


Bezig met laden...

Dog Chow hondenvoeding

​Hij volgt zijn natuurlijke instincten, dus wij ook. Daarom zijn onze samenstellingen rijk aan vlees, waar uw hond instinctief de voorkeur aan geeft en wat hij nodig heeft. Uw hond weet instinctief dat hij vlees nodig heeft om zich goed te voelen. Hij zal dus blij zijn om te weten dat Dog Chow rijk is aan vlees. Alle Dog Chow recepten zorgen voor een optimale balans van hoogwaardige kwaliteit eiwitten, vet, granen en vitaminen om zijn energie en uithoudingsvermogen op peil te houden. Dog Chow heeft brokjes in twee formaten, met een speciale vorm en textuur om langer kauwen te bevorderen, de mond te verzorgen en de spijsvertering te verbeteren.

Rijk aan vlees, waar de hond instinctief de voorkeur aan geeft en wat hij nodig heeft. De hoogwaardige kwaliteit kiprundkalkoen of lam in onze samenstellingen is gemixed met volkoren granen of rijst en is door de voedingsdeskundigen van Purina vakkundig aangepast om tegemoet te komen aan de levensfases, levensstijlen en rasgroottes van uw hond. Dus u kunt er zeker van zijn dat u uw hond een 100% complete en uitgebalanceerde voeding geeft.

Elk ingrediënt dat gebruikt wordt in de vervaardiging van industriële voeding moet vergezeld zijn van een technische fiche die leveranciers oplegt om bepaalde vastgelegde kwaliteitsniveaus na te leven. Leveranciers maken gebruik van gestandaardiseerde analysetechnieken die garant staan dat de ingrediënten in overeenstemming zijn met de EU-regelgeving, dat er geen toxines of metalen in de voeding zitten en dat ten minste minimale veiligheidsniveaus worden nageleefd. En tegelijk moet ook de inhoud van een gepast nutritioneel niveau zijn. Dieren die zijn gevallen of bedorven granen zijn uitgesloten van het hondenvoer, evenals bepaalde organen zoals de hersenen, milt en het ruggenmerg. Omwille van kwaliteit worden de fabrieken bevoorraad met bevroren of gekoeld vlees. En alle gebruikte additieven moeten voldoen aan EU-regelgeving, maar ook hun veiligheid moet worden gecertificeerd.

Dog Chow heeft brokjes in twee formaten, met een speciale vorm en textuur om langer kauwen te bevorderen, de mond te verzorgen en de spijsvertering te verbeteren.


Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.