Weergave:


Bezig met laden...

Beneful Hondenvoeding

Wij vinden dat huisdieren en mensen uitstekend bij elkaar passen, en dit principe vormt al 85 jaar onze drijfveer voor de ontwikkeling van huisdierenvoeding. Het inspireert ons team van ruim 400 wetenschappers, waaronder voedingsdeskundigen, om toonaangevende huisdierenvoeding te ontwikkelen en om deze producten overal voor meer huisdieren beschikbaar te maken.

Het is de reden waarom we de standaard voor huisdierenvoeding in de komende 85 jaar nog verder willen verhogen. En de eerste stap? Eigenaars van huisdieren helpen om te leren wat dat precies inhoudt.

Alle huisdierenvoedingsproducten moeten voldoen aan alle relevante EU-reglementen voordat u er het bakje van uw huisdier mee kunt vullen. Bovendien kunnen fabrikanten van huisdierenvoeding vrijwillig de richtlijnen van Fediaf (Europese Branche Organisatie Huisdierenvoeding) volgen met betrekking tot productcommunicatie, voeding en voedselveiligheid.

Bij Purina beschouwen we industriestandaarden slechts als uitgangspunt. Onze producten voldoen niet alleen aan de wetgeving en alle standaarden, maar overschrijden in veel gevallen de vereisten voor optimale huisdierenvoeding. We doen namelijk ons uiterste best om te zorgen dat huisdieren optimaal baat hebben bij onze voeding.

Wij weten hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor de voeding van uw huisdier en dat u zich afvraagt aan welke kwaliteitswaarborg huisdierenvoeding wordt onderworpen. Tenslotte hebben veel van onze medewerkers allemaal zelf ook een huisdier. Daarom werken we er hard aan om te zorgen dat onze producten veilig zijn voor huisdieren.

We hebben de laatste 80 jaar hard aan onze reputatie gewerkt, en we gaan net dat stapje verder om te zorgen dat die reputatie de komende 100 jaar ook behouden blijft. Daarom bestaat ons proces voor kwaliteits- en veiligheidswaarborg uit meer dan 50 stappen.

Hier vindt u een beknopt overzicht van wat we allemaal doen om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste standaarden voldoen.

We streven ernaar om producten te maken die uw huisdier graag eet en om ervoor te zorgen dat deze voeding makkelijk verteerbaar is. We weten namelijk dat toonaangevende voeding weinig zin heeft als huisdieren hun bakje laten staan, en nog nuttelozer - als die moeilijk verteerbaar is waardoor uw huisdier er niets aan heeft. Als een kat haar neus ophaalt voor onze voeding of een hond last krijgt van zijn spijsvertering, beginnen we het proces van voren af aan. Dankzij het nastreven van deze standaard zijn we nu een vooraanstaand bedrijf op het gebied van huisdierenvoeding die meer biedt.

We zijn van mening dat de beste ingrediënten niet alleen op zichzelf goed werken, maar ook in teamverband uitstekend functioneren. Ingrediënten kunnen elkaars prestaties namelijk vaak verbeteren. Een huisdier heeft meer baat bij een slimmere combinatie van voedingsstoffen, die ook lichter verteerbaar is, dan één ingrediënt. Daarom stellen we onze huisdierenvoeding niet samen op basis van afzonderlijke ingrediënten, maar meten we hoe verschillende samenstellingen de algehele gezondheid van een huisdier beïnvloeden. Zo heb​ben we de voordelen geoptimaliseerd van ingrediënten zoals volkoren granen, waaronder maïs. Uit langdurig onderzoek is gebleken dat deze granen niet alleen een goede aanvulling vormen op groenten en eiwitbronnen zoals vlees, vis en soja, maar ook de spijsvertering bevorderen.
 

Beneful heeft tevens maaltijden die geschikt zijn voor honden met specifieke behoeften.


Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.