Vadigran VadiBed Boerderijstro (2,5 kg)
Vadigran Boerderijstro (2,5 kg)

Dit Boerderij Stro van Vadigran is een bodembedekker voor knaagdier- en konijnenhokken. Dankzij de isolerende werking van het stro blijft het hok warm en het dier comfortabel.

Artikelnummer

3331598 

Gewicht   

2,700 KG

Verwachte levertijd

1 dag(en)

EAN

5411468041903  

€ 2,44 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Dit product heeft een minimale afname aantal van 2

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stro is een verzameling van stengels van graan en heeft daarom ook een grovere structuur. Stro ziet er vaak wat geel/bruinachtig uit en wordt gebruikt als bodembedekking. Stro kan goed warmte isoleren en is dus ideaal voor bijvoorbeeld konijntjes in een buitenhok.

Dit Boerderij Stro van Vadibed is een bodembedekker voor knaagdier- en konijnenhokken. Dankzij de isolerende werking van het stro blijft het hok warm en het dier comfortabel. Stro kan ook gegeten worden door konijnen en knaagdieren, waardoor deze bodembedekker tevens een voedingsbron is.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.