Pindanetje
Pindanetje (200g)

Dit pindanetje bevat 200 gram gepelde pinda‘s en is een zeer geschikte wintervoeding voor vogels in de tuin. Met dit netje zullen veel verschillende soorten vogels naar de tuin komen.

Artikelnummer

 

Gewicht   

0,300 KG

EAN

8715299003343  

€ 0,99 *
Prijs per stuk

Voorraad : 28

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Pindanetje

Een pindanetje is een netje waarin gepelde pinda's zitten dat dienstdoet voor voedering van buitenvogels.

Pindanetjes kunnen kant-en-klaar als enkelvoudig netje bij ons worden gekocht, maar ook in pakketten waar ook vetbolletjes en doppinda's deel van uitmaken. Zoals bij het vetbolletje het geval is, zullen kleine zangvogels, zoals de koolmees, het roodborstje, de huismus en vinken, aan pindanetjes hangen om ervan te kunnen eten.

Vooral tijdens de winter, wanneer moeilijker voedsel in de natuur gevonden kan worden, kunnen vogels vaak overleven dankzij wintervoeding zoals deze pindanetjes.

Behalve dat het nuttig is voor de dieren, vergemakkelijken pindanetjes ook de observatie van de vogels, wat een van de redenen is waarom mensen ze ophangen.

Er zijn zowel pindanetjes met gepelde als met ongepelde pinda's bij ons verkrijgbaar.
 

Inhoud pindanetje:         200g

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.