Lucaa+ Milieuvriendelijke oplossingen

Waarom Lucaa+


Zoals iedereen weet heeft de mens de afgelopen decennia veel mileuschade aangericht door het gebruik van zware chemische middelen in de traditionele reinigings- en verzorgingproducten.

We zijn opgegroeid in een cultuur waarin we dachten dat we alle bacteriën moesten doden om niet ziek te worden of een infectie te krijgen.

Echter heeft  dit onverantwoorde gebruik van desinfectiemiddelen en antibiotica ons de laatste jaren ook geleerd, dt we hierdooor juist de huidige problemen van resistentie bij pathogene (ziekmakende) bacteriën hebben veroorzaakt. Dit probleem grijpt helaas razend snel om zich heen en het risico op bateriële infecties wordt daarmee steeds groter.

Steeds meer consumenten zijn zich bewust van de groeiende risico's en zoeken naar maatschappelijk verantwoorde oplossingen.

Lucaa+ is hierom speciaal ontwikkeld voor huisdieren waarbij gebruik gemaakt wordt van de behulpzame micro-organismen uit de natuur. Elk type huisdier heeft specifieke microbiële eigenschappen en vereist een uitgebalanceerde samenstelling om het microbiële evenwicht te optimaliseren.

Met de producten van Lucaa+ heeft u de sleutel in handen om op een verantwoorde en betaalbare manier uw steentje bij te dragen aan een schoner mileu.
 
 
 
Voor alle huisdieren en hun leefomgeving zoals:
 
-Honden   -Paarden
-Katten   -Vissen
-Vogels   -Vijvers
-Knaagdieren   -Terrarium
 

Hygiëne en verzorging voor onze beste vrienden.


       
  Provilan     23-07-2016 13:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.