Euro-Premium hondenvoeding

Wij maken voeding voor de hond. De voedingen zijn onderverdeeld in small, medium, large en giant omdat er duidelijke verschillen zijn tussen kleine en grote honden van verschillende leeftijden. De gebruikte grondstoffen zijn 100% natuurlijk. De ontwikkeling van de producten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van toegewijde dierenartsen en gespecialiseerde voedingsdeskundigen, onder andere in samenwerking met de universiteit van Gent.

Euro-Premium bevat veel dierlijke eiwitten, een optimale mix van vitaminen en makkelijk verteerbare ingrediënten. Dat maakt dat je hond in elk stadium van zijn leven de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. De brokken zijn aangepast aan de leeftijd van je hond, want die bepaalt hoe groot ze mogen zijn.

Het verhaal achter Euro_Premium:
Waarom zij al meer dan twintig jaar investeren in hoogkwalitatieve droogvoeding voor honden? Omdat voor ons enkel het beste goed genoeg is. Net zoals je enkel de beste voeding wil voor je trouwe viervoeter want een gelukkige hond is een gelukkig baasje.

Zij ontwikkelen onze producten in samenwerking met toegewijde dierenartsen en gespecialiseerde voedingsdeskundigen.

Specifieke behoeften:
We vertalen onze knowhow in een uitgebreid assortiment van producten waaruit je het meest geschikte product voor jouw hond kunt kiezen. Naast de kwalitatieve hondenbrokken die voorzien in de dagelijkse behoeften van je viervoeter, bieden we ook formules aan voor honden met meer specifieke voedingsbehoeften. Denk aan een glutenallergie, overgewicht of een gevoelige spijsvertering.
Hondenvoeding van Euro-Premium bevat veel dierlijke eiwitten, een optimale mix van vitaminen en makkelijk verteerbare ingrediënten. Dat maakt dat je hond in elk stadium van zijn leven de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. De brokken zijn aangepast aan de leeftijd van je hond, want die bepaalt hoe groot ze mogen zijn.

Verder bevatten al onze producten:

  • enkel natuurlijke bestanddelen zonder ggo’s (genetisch gemodificeerde organismen)
  • geen kleurstoffen
  • geen smaakstoffen

Euro-Premium zet het welzijn van je huisdier op de eerste plaats, want een gelukkige hond is een gelukkig baasje. Onze hondenvoeding wordt gemaakt volgens de strengste Europese richtlijnen in de meest geavanceerde fabrieken.
 

Euro-Premium staat garant voor hondenvoeding met zorgvuldig gekozen ingrediënten van topkwaliteit.


Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.