Emax No Worm Pro vanaf 2 kg
Emax No Worm Pro vanaf 2 kg

Wormen zijn parasieten die op verschillende plaatsen in het lichaam van je huisdier kunnen (over)leven. Zij kunnen op verschillende manieren schade aanrichten in het lichaam van het dier.

Artikelnummer

479788 

Gewicht   

0,500 KG

Standaard levertijd

2

EAN

8713112003792  

€ 13,25 *
€ 10,60 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

No Worm Pro Kat

Het nummer 1 ontwormmiddel van de dierspecialist! Met No Worm Pro bestrijd je de lint-, spoel-, haak-, en vossenlintwormen bij jouw kat. Alle katten kunnen ontwormd worden met No Worm Pro.
Werkzame stof: Milbemycine oxime, Praziquantel.
Voor katten van 2 tot 12 kg.

De combinatie van de werkzame stoffen Milbemycine en Praziquantel staat garant voor een veilige bestrijding van wormen. Met deze kleine smakelijke wormtabletten kan jouw kat al ontwormd worden vanaf 2 kg lichaamsgewicht.

Het belang van ontwormen:
Om te voorkomen dat jouw kat last krijgt van een ernstige wormbesmetting is het van belang dat je minimaal 4 keer per jaar ontwormt. Voor de gezondheid van huisdier en gezin is het van belang om regelmatig te ontwormen. Meer informatie over ontwormen vind je op de website van de ESCCAP.

Gemakkelijk toe te dienen:
No Worm Pro heeft smakelijke mini tabletten wat het toedienen zeer eenvoudig maakt. De combinatie van een minitablet en een omhulsel met vleessmaak, maakt het dat No Worm Pro zeer goed geaccepteerd wordt bij honden én katten.

Een verpakking No Worm Pro kat bevat 2 tabletten.

Toedieningswijze:
Toedienen van No Worm Pro kun je het beste met of na het voer geven. Door de minitabletten neemt 40% van de katten het tabletje zo uit de hand. Mocht dit niet lukken dan kun je het tabletje door het voer doen of Easypill gebruiken. Easypill is een kneedbare substantie waar de meeste katten gek op zijn. Verstop de pil in een stukje Easypill en je kat zal niet merken dat er een tabletje in zit. Onderzoek wijst uit dat 98% van de katten een pil door het voer eet.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Dosering No Worm Pro Kat
2 – 4kg ½ tablet
>4 – 8kg 1 tablet
>8 – 12kg 2 tabletten

Een veilig diergeneesmiddel
Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft No Worm Pro geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat No Worm Pro veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.

Over Emax:
Emax Nederland is opgericht in 1990 door de dierenartsen dhr. J. van Mameren en dhr. H. Buiring, te Zeewolde. De kernactiviteit van Emax Nederland was het verkopen van diergeneesmiddelen in het dierenspeciaalzaken kanaal in Nederland. De kennis van dierenartsen en de daarbij behorende dierenartsproducten leverde een unieke positie op in de Nederlandse dierenspeciaalzaken.

Sinds de oprichting kenmerkt Emax Nederland zich door praktische kennis en daarbij behorende producten.

Vanuit het magazijn in Barneveld gaan vrachtwagens door heel Nederland om dierspecialisten en distributiecentra te voorzien van geregistreerde diergeneesmiddelen en andere producten voor honden en katten. Producten die stuk voor stuk voortkomen uit onze kennis van de markt en het inspelen op de behoefte: effectieve en kwalitatieve producten voor een goede prijs.

De producten worden geproduceerd door de grootste (veterinaire) farmaceuten van de wereld. Onze producten zijn verkrijgbaar bij de betere dierspecialisten in Nederland. Het huidige productassortiment richt zich voornamelijk op de bestrijding van endo- en ectoparasieten bij honden en katten.

 

Inhoud No Worm Pro Kat:     2 tabletten

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.