Bij Edgard & Cooper zijn ze kieskeurig. En zeker als ze boeren kiezen om mee samen te werken. Liefst lokale vakmannen met een gezonde blos én gezond verstand. Die ze ook door en door kennen. Speurneuzen als ze zijn, gaan ze regelmatig op inspectie! Dankzij superslimme tracking-technologie kunnen ze ook elk lot hondenvoeding testen. En alles erin traceren, heeeelemaal tot de oorsprong. Geweldig toch?!

Daarbij weten alleen de bollebozen van Universiteit Gent hoe je al die lekkere dingen combineert tot een gezonde en evenwichtige hondenvoeding. En daarom werken ze graag met hen samen. Om ervoor te zorgen dat de voeding van Erdgard & Cooper altijd top is voor je hond. Te gek!
 


Weergave:


Bezig met laden...

Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.