Lucaa+ Milieuvriendelijke oplossingen

  Provilan     23/07/2016     Reacties (0)

Waarom Lucaa+ Zoals iedereen weet heeft de mens de afgelopen decennia veel mileuschade aangericht door het gebruik van zware chemische middelen in de traditionele reinigings- en verzorgingproducten. We zijn opgegroeid in een cultuur waarin we dachten dat we alle bacteriën moesten doden om niet ziek te worden of een infectie te krijgen. Echter heeft  dit onverantwoorde gebruik van desinfectiemiddelen en antibiotica ons de laatste jaren ook geleerd, dt we hierdooor juist de huidige problemen van resistentie bij pathogene (ziekmakende) bacteriën hebben veroorzaakt. Dit probleem grijpt helaas razend snel om zich heen en het risico op bateriële infecties wordt daarmee steeds groter. Steeds meer consumenten zijn zich bewust van de groeiende risico's en zoeken naar maatschappelijk verantwoorde...

Lees meer

Oorreiniger

  Beaphar     03/07/2016     Reacties (0)

Vooral honden met hangende oren en/of veel haren in de gehoorgang kunnen oorproblemen krijgen. Wanneer er veel haren in de gehoorgang aanwezig zijn komt er minder lucht bij het oor en kan viezigheid ophopen. Dit kan gaan broeien en vormt een broedplaats voor bacteriën en een ideale omgeving voor oormijten. Om de gehoorgang te reinigen kan Oorreiniger (11644) gebruikt worden. Dit lost oorsmeer op en heeft een reinigende en verzorgende werking. Regelmatig gebruik helpt oormijt te voorkomen.  

Lees meer

Actieve Houtskool

  Beaphar     18/04/2016     Reacties (0)

Als een vogel last heeft van diarree of net een medicijnenkuur achter de rug heeft, adviseer Beaphar u om Actieve Houtskool (10859) te geven. Actieve Houtskool reinigt het lichaam en absorbeert bacteriën. Naast bacteriën binden ook goede stoffen zich aan de houtskool daarom is het verstandig om na een houtskoolkuur ook altijd een vitaminekuur toe te dienen. Verder bevordert Beaphar Actieve Houtskool (voorheen Bea Carbon) een goede spijsvertering bij kooi-, volièrevogels, post- en sierduiven. Het absorbeert de eventueel in de darmen aanwezige giftige stoffen.  

Lees meer

Deze site is alleen bestemd voor bestellingen die in ons magazijn afgehaald kunnen worden of die via onze eigen "regiobezorging" binnen een straal van 20 km rond postcode 1276 geleverd zullen worden. Bent u er zeker van dat uw Woonplaats binnen die straal van 20 km rond postcode 1276 valt dan kunt u door op "Ja" te klikken verder gaan en uw bestelling plaatsen. Indien u hier niet zeker van bent klikt u op "voorwaarden regiobezorging" om te kijken of uw Woonplaats ook valt onder deze vorm van bezorging.

N.B.
Wij bezorgen niet via reguliere bezorgdiensten zoals PostNL etc.